MINŐSÉG

 

A stabil, érett vállalattá válás folyamatában fontos állomás volt 1999-ben az ISO 9002:1994 minõsítés elnyerése. Ezt a szabályozott fejlesztési tevékenység kiépítésével és megerõsítésével 2003-ban a ISO 9001:2000. minõsítés váltotta fel. Mindezek eredményeként termékeink minõsége és megbízhatósága megfelel a nemzetközi normáknak és színvonalnak. Fontos fejlõdési állomás volt cégünk életében az integrált információs rendszerünk 2002. évi elindítása is: ez nemcsak a belsõ elszámolást és kontrolling céljait szolgálja, hanem a termelés irányítását, a termékek nyomon követését, és nem utolsó sorban hozzájárul a vevõink gyorsabb kiszolgálásához, a vevõknél a gyorsabb anyagkezeléshez is.

Budaval SGS

 

 


 MINŐSÉGPOLITIKA

 

Hatékonyan működtetjük az ISO 9001: 2000-es nemzetközi szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszerünket és annak eredményességét folyamatosan fejlesztjük.
Részesedni akarunk ügyfeleink sikerében, ezért elsődlegesnek tartjuk igényüket és hosszútávú érdekeiket.
Fokozott körültekintéssel választjuk ki és minősítjük beszállítóinkat (alvállalkozóinkat), akiktől elvárjuk a minőségpolitikánkkal való azonosulást és az általuk szállított termékek, ill. nyújtott szolgáltatások megbízhatóan és folyamatosan magas minőségét.
Alkalmazott módszereinket és saját kialakítású szigorú standardjainkat a nemzetközi színvonal fejlődésének megfelelően folyamatosan korszerűsítjük és a mindenkori piaci ill. vevőigényekhez igazítva alkalmazzuk.
Napi feladatnak tekintjük a minőségirányítási rendszer eredményességének folyamatos fejlesztését és a kitűzött minőségcéljaink maradéktalan megvalósítását.
Fontosnak tartjuk az elvárt, magas szintű teljesítményt meghatározó humán tényező folyamatos karbantartását, tökéletesítését, az ismeretek szinten tartását és bővítését.