Az Budaval Zrt. weboldalainak (a továbbiakban: „Honlap”) megtekintésével Ön elfogadja az Budaval Zrt. által az alábbiakban meghatározott feltételeket.

Személyes adatok védelme

A Budaval Zrt. a Honlap használata során tudomására jutott személyes adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, valamint az egyéb hatályos jogszabályok adat- és titokvédelmi rendelkezései szerint kezeli. Amennyiben Ön akár a Honlapon található űrlapok használatával, akár e-mailen keresztül személyes adatot juttat el a Budaval Zrt. részére, azzal hozzájárul ezen adatok Budaval Zrt. által – legfeljebb az adatrögzítéstől számított 3 évig - történő nyilvántartásához és kezeléséhez. Felhasználóként történő bejelentkezésével Ön hozzájárul adatai további tárolásához, a bejelentkezéstől számított 3 évig, miután a felhasználó adatait maradéktalanul töröljük. A regisztrált, ám nem bejelentkezett felhasználók adatait a regisztrációtól számított 1 éven belül maradéktalanul töröljük.

A személyes adatokat a rendszer titkosítva tárolja, azokat a Budaval ZRT csak saját kereskedelmi- és marketing céljaira használja fel, és harmadik félnek nem adja ki.