Az Budaval Zrt. weboldalainak (a továbbiakban: „Honlap”) megtekintésével Ön elfogadja az Budaval Zrt. által az alábbiakban meghatározott feltételeket.

Szerzői jog

A Honlap szerzői jogvédelem alá tartozik. Ennek megfelelően tilos a Honlap tartalmát képező valamennyi ábrát, szöveget, letölthető dokumentumot, információt, egyéb tartalmat bármilyen formában átruházni, terjeszteni, reprodukálni. Saját személyes használatot meghaladó mértékű bármilyen formában történő felhasználásuk kizárólag a Budaval Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Felelősség

A Budaval Zrt. nem tartozik felelősséggel azokért a károkért, amelyek:

  • a Honlap használatából,
  • használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából,
  • vonal-, vagy rendszerhibából,
  • információ továbbítás késedelméből,
  • vírusból, vagy más rosszindulatú kódból, illetőleg az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatása következtében keletkeznek.

A Budaval Zrt. nem vállal felelősséget a Honlapról link segítségével elérhető cégek weboldalain szereplő információk tartalmi helyességéért.

Regisztrált felhasználókra vonatkozó feltételek

A felhasználó a regisztrációs adatlap elküldésével (illetve az erre vonatkozó jelölőnégyzet bejelölése által) kijelenti, hogy elolvasta, megértette és elfogadja a jelen honlapot üzemeltető jogi személy (Budaval Zrt.) Általános Szerződési Feltételeit. Ezen belül kifejezetten tudomásul veszi az interneten leadott rendelésekre az alábbiakat:
Az interneten leadott rendelések abban az esetben minősülnek kötelező érvényű, valós rendelésnek amennyiben a szállító egy munkanapon belül arról visszaigazolást küld a megrendelőnek; a visszaigazolás mennyiségben, értékben és határidőben meghatározza a tervezett szállítás paramétereit; a befogadásról szóló e-mailes értesítés csak a rendelés elektronikus megérkezéséről szóló értesítésnek tekintendő.
A visszaigazolt teljesítési dátum, mennyiség és egységár a megrendelt szállítás elfogadott paraméterei, amennyiben a megrendelést feladó, a visszaigazolás kiküldését követő egy munkanapon belül nem kifogásolja a visszaigazolt adatokat
A munkanapokat a Magyar Köztársaság hivatalos munkanapjai jelentik.
Egy munkanap a közép-európai időzóna szerinti 0:00-kor kezdődik és 24 órát tart.