Archív hirdetmények

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy a tavalyi évtől kezdve Hírlevél formájában összegyűjtjük a papíripart érintő eseményeket és a cégünk életében történt változásokat.
A Hírlevelek magyar, angol és román nyelven a Dokumentumtár menüpont alatt találhatók.

Tájákoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy 2010. január folyamán az SG Premium termékünkhöz az eddig használt 78 gr/m2 tömegű fedőpapírt lecseréljük. Az új fedőpapír tömege 80 gr/m2.

Tájákoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy 2010. január 6-tól az Általános Szerződési Feltételeken módosítottunk, mely megtalálható a letöltések menűpont alatt.

Tájákoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy 2010. január 4-től új kollégával bővült az értékesítési csapat. Hajdú Ernőné, Éva munkáját az idei évtől Tóth Mónika veszi át.

Tisztelt Partnereink!

 

A Budaval Papírfeldolgozó Zrt. szervezetében újabb változás történt.

Tekintettel a szigorodó gazdasági körülményekre, a szervezet átalakítására került sor vezérigazgatói poszt létrehozásával, amit Bosnyák Magda tölt be. Célunk jobb szervezéssel, hatékonyabb és gazdaságosabb működéssel előnyösebb kiszolgálást biztosítani vevőinknek, megtartva rugalmasságunkat, tovább javítva minőségünket.
A Társaság korábbi cégvezetője lemondott, ezt a funkciót a továbbiakban Ifj. Reszegi László tölti be, aki e mellett Értékesítési és Marketing Menedzserként kiemelt figyelmet fordít a vevő igények megismerésére, a piaci igényekre való gyorsabb reagálásra.

A BUDAVAL Zrt 2009. március 30-án megtartotta rendes évi közgyűlését, melynek keretében elfogadták a 2008-as Éves Beszámolót, egyben megvitatásra és elfogadásra került a 2009. évi Üzleti terv.  A BUDAVAL sikeres évet zárt, melyben meghatározó szerepe volt a vevőink bizalmának és támogató együttműködésüknek, melyet ez úton is köszönünk.

Ezúton értesítjük, hogy a Budaval Zrt. 2008. év végi munkarendje az alábbiak szerint alakul:
Kérjük, segítsék munkánkat azzal, hogy megrendeléseiket, áruszállításaikat az alábbi időpontok figyelembe vételével ütemezik...

Az áramszolgáltató vállalat 2008. december 2-án 7.45-16.00-ig tervezett hálózatfejlesztési munkálatai miatt a Budaval Zrt-nél áramszünet lesz.
Az áramszünet miatt 2008. december 2-án kedden az ÁRUFOGADÁS és ÁRUKIADÁS SZÜNETEL...